Hoppa till innehåll

Sveafastigheter Bostad söker projektledare med samhällsengagemang

OM VERKSAMHETEN
Sveafastigheter Bostad är ett företag som utvecklar hållbara hyresrätter. På bara fyra år har vi etablerat oss som en av de mest innovativa bostadsutvecklarna med över 2 500 lägenheter under utveckling i Mälardalsregionen. 2018 färdigställdes kvarteret Neptun, Sveriges största plusenergihus och ett högteknologiskt hus kombinerat med kvalitativ arkitektur signerat Allessandro Ripellino Arkitekter. Nu bygger vi nästa plusenergihus, kvarteret Hydran i Västerås, designat av danska 3XN. Samtidigt driver Sveafastigheter Bostad utvecklingen inom social hållbarhet genom bland annat samarbeten med Fryshuset och flera andra samhällsengagerade organisationer. 2017 fick vi en markanvisning inom det uppmärksammade Fokus Skärholmen.

VEM DU ÄR
Nu söker vi dig som brinner för att bidra till en mer hållbar samhällsutveckling genom att bygga hyresrätter som fler har råd med, där klimatsmarta innovationer och social hållbarhet är kärnan. Du tycker det är fantastiskt roligt att skapa projekt och nya affärer samtidigt som du tycker att hållbarhet är avgörande för affären. Du kan prioritera och lösa problem och studerar/studerat Samhällsbyggnadsprogrammet eller liknande. Vi ser gärna att du har studerat minst i tre år eller nyligen har tagit examen. Du har driv och engagemang och tycker samhällsutvecklingsfrågor, precis som vi, är oerhört spännande. Du har körkort och är bekant med Storstockholm

VAD DU KOMMER ATT FÅ GÖRA
Du kommer att ingå i gruppen som driver affärsutveckling, ackvisitions-, marknads- och hållbarhetsfrågorna, och jobba nära ledningsgruppen. Du är med och bidrar i arbetet från högt till lågt. Allt från att göra presentationer, marknadsanalyser och värderingar, till att se hur ackvisition går till på riktigt. Hur handlar man upp byggen, hur bygger man och hur styr vi och växer bolaget på rätt sätt. Kärnan i uppdraget kommer vara att researcha och utveckla idéer för olika markområden där vi vill bygga hyresbostäder. Du kommer initialt även att få driva några helt egna projekt, bland annat en benchmark-studie inom hållbarhet.
PRAKTISKT
Arbetet är på minst 20 procent, gärna mer. Vi vill att du börjar så snart som möjligt. Du kommer att få arbetsplats och dator på vårt huvudkontor i Kinnarpshuset på Fannys väg 5 i Sickla. Lön efter överenskommelse. Sveafastigheter Bostad har kollektivavtal.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till harry.mcneil@sveafastigheter.se senast den 18 november. Läs mer om företaget på www.sveafastigheter.se